m menu image  m home m cart

Yritystietoa

Suomen Akut - meiltä kaikki akut ja paristot

Suomen Akut on kotimainen, vuonna 1958 perustettu perheyhtiö, joka on erikoistunut akkujen, paristojen sekä niiden oheislaitteiden maahantuontiin ja kauppaan. Suomen Akkujen tavoitteena on olla Suomen laajin akkuketju, joka palvelee asiakkaitaan kattavalla valikoimalla.

Suomen Akuilla on myymälät Vantaalla, Rovaniemellä, Kuopiossa, Savonlinnassa sekä Jyväskylässä ja palveluksessamme on yhteensä 13 työntekijää. Verkkokauppa suomenakut.fi-osoitteessa palvelee asiakkaitamme 24/7 - saat tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti minne päin Suomea tahansa.

Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman ja kilpailukykyiset hinnat

Valikoimassamme on lähes 6000 tuotetta, ja määrä kasvaa koko ajan. Tuotteemme ovat laadukkaita merkkituotteita tunnetuilta valmistajilta. Tuomme itse maahan pohjoismaisiin olosuhteisiin hyvin sopivia, Euroopassa valmistettuja TAB-akkuja, jotka olemme itse todenneet tehokkaiksi ja laadukkaiksi.

TAB-akuista löytyvät sopivat käynnistysakut eri ajoneuvoihin, vapaa-ajan käyttöön mm. veneisiin ja asuntoautoihin sekä teollisuuskäyttöön kuten siivouskoneisiin, nostimiin, varavirtajärjestelmiin. TAB-valikoimasta löytyy myös trukkiakut sähkökäyttöisiin kulkuneuvoihin kuten sähkötrukkeihin, kaivosjuniin, kuljetuskalustoihin. Lue lisää TAB-akuista.

Suomen Akkujen laajasta valikoimasta löytyy akku- ja paristotuotteita myös Vartalta, Exideltä, Optimalta, Tranelta ja AgfaPhotolta. Suomen Akkujen oma tuotemerkki on Power Plus. Akkujen ja paristojen lisäksi valikoimastamme löytyvät myös mm. Leatherman-työkalut, Led Lenser -valaisimet, Ctek-laturit sekä Victron-aurinkosähkötuotteet. Valikoimassamme on myös erikoisparistot vaikka kuulolaitteisiin tai autonavaimiin. Maahantuomme itse suuren osan tuotteistamme, joten voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman, kilpailukykyisen hintatason ja hyvän toimitusvarmuuden.

Asiantunteva ja hyvä palvelu on vahvuutemme

Suomen Akkujen vahvuus on asiantunteva ja hyvä palvelu. Asiakasta neuvotaan ja autetaan kaikissa akku- ja paristoasioissa ja ostaessasi akun myymälästämme Rovaniemellä, Kuopiossa, Savonlinnassa tai Jyväskylässä vaikkapa autoon tai kelloon, niin se asennetaan paikalleen samaan hintaan ja vanha akku tai paristo kierrätetään asianmukaisesti. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme löytää valikoimastamme juuri oikean tuotteen käyttötarpeensa mukaan.

Myymälöissä palvelemme myös akkujen testauksessa, eli voit testauttaa akkusi kunnon ilmaiseksi, jolloin tiedät, miten hyvin akkusi toimii ja onko jo aika hankkia uusi akku.

Suomen Akut on virallinen käytettyjen akkujen ja paristojen vastaanottopiste. Otamme vastaan kaikki vanhat akut sekä paristot ilmaiseksi ja huolehdimme niiden kierrätyksestä asianmukaisesti.

Akkujen kennotuksella kertakäyttökulttuuria vastaan

Suomen Akut myös kennottavat pienakkuja, eli käytettyyn akkuun voidaan vaihtaa uudet kennot, jolloin tuotteen käyttöikä jatkuu ja akusta voidaan tehdä jopa tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen oli. Ammattitaitoiset asentajamme valmistavat erilaisia akkupaketteja mm. porakoneisiin, partakoneisiin, sähköhammasharjoihin ja rikkaimureihin.

Vaikka kennotus tehdään käsityönä kotimaassa, se on huomattavasti edullisempaa kuin uuden akun hankinta melkeinpä kaikissa tapauksissa. Joskus kennottaminen on ainoa tapa uudistaa tuote, koska alkuperäisiä akkuja ei ole enää saatavilla. Kennotetussa akussa takuu on sama kuin uudessa akussa. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan valmistamme tilaustyönä myös erilaisia akkupaketteja. Kysy lisää kennotuksesta: kennotus@suomenakut.fi

  Kun kennotustyö tehdään kotimaassa, niin samalla voimme lisätä työpaikkoja Suomeen ja se on osa Suomen Akkujen yhteiskuntavastuuta.

Voimmeko auttaa?

Meidät tavoittaa osoitteessa myynti@suomenakut.fi sekä Facebook-sivuillamme www.facebook.com/suomenakut

Jos haluat saada lisää ajankohtaista tietoa akkualan kehityksestä ja akkutuotteista, liity uutiskirjeemme tilaajaksi. Saat tietoa ja opastusta, kuinka akkusi toimii paremmin kaikissa olosuhteissa. Lähetä viesti osoitteeseen myynti@suomenakut.fi, niin lisäämme sinut uutiskirjelistalle mukaan.

Haluatko tuotteidemme jälleenmyyjäksi?

Haemme aktiivisesti uusia jälleenmyyjiä eri paikkakunnille. Tutustu meihin ja luo yrityksellesi käyttäjäkauppatunnukset osoitteessa https://suomenakut.fi/jälleenmyyjille. Avaamme sinulle tunnukset verkkokauppaan ja saat tuotteet valittavaksesi edulliseen tukkuhintaan: näet samalla myös reaaliaikaisen varastotilanteen.

Lähetä tilaus verkkokaupan kautta ja saat tilatut tuotteet nopeasti valitsemasi välityskanavan kautta oman yrityksesi käyttöön. Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkokaupassa tai valita laskuvaihtoehdon. Myymäläpaikkakunnilla Kuopiossa, Savonlinnassa, Jyväskylässä ja Rovaniemellä voit hakea tuotteet tukkuhinnoilla myös suoraan myymälästä.

Tervetuloa ostoksille!

Terveisin Kari ja Mari Rautionaho